דף הבית » כל הכתבות » קולינריה » ביקורת מסעדות » אצל נועה: ערב חמישי ב"נועה ביסטרו בר" של השף ניר צוק

אצל נועה: ערב חמישי ב"נועה ביסטרו בר" של השף ניר צוק

מכירים את החברים האלו שלא משנה כמה זמן לא תתראו איתם או לא תדברו איתם, הם תמיד יהיו שם? אז ל׳ היא אחת מהם. הכרנו כשהילדים היו יחד באותו גן ומאז אנחנו חברות מעולות. כל אחת מאיתנו עסוקה ובחיי היומיום לא ממש יוצא לנו להיפגש, בקושי לדבר בטלפון.

השבוע הקטן נסע ל״קייטנת סבא וסבתא״ וזו הייתה אחלה הזדמנות עבורי לעשות כל מה שאני לא מגיעה אליו בשגרה, כמו לפגוש את החברות האהובות שלי. כך יצא של׳ ואני יצאנו לבלות לנו ערב חמישי בנועה ביסטרו בר של השף ניר צוק ביפו.

הנסיעה ברחובות המטים לנפול רק מעצימה את התחושה הקסומה עם הכניסה למסעדה. התקרות הגבוהות, הקשתות והעובדה שלמעשה ממוקמת המסעדה על הרחוב, במעין סמטה קסומה.

תוך שנייה, עם חמוצי הבית והקירויאל הראשון שהוגש לנו, שכחנו את תלאות השבוע והתמסרנו להנאה.

התפריט מגוון כל כך וסוף סוף יש בו גם מלאא מנות לצמחונים וטבעונים (יש אפילו מקרא מיוחד).

לא הצלחנו לבחור, אז פשוט העדפנו לטעום מהכל. וכך, בזו אחר זו הוגשו לשולחן מנות משובחות וטעימות (לאו דווקא בסדר הזה):

ריזוטו ארבע סוגי פטריות, צ׳יפס פלאפל, סלט ירוק עם שקדים מולבנים וכדורי גבינה, פוקצ׳ה טרייה, חציל בגבינה, רביולי כבדים, תבשיל עדשים שחורות עם בטטה, אורז עם טופו צרוב, ביצה על גבינת שמנת ושערות קדאיף, רוטפלייש על מצע מאש ותרד, ועוד ועוד…

האלכוהול זרם כמו מים ואחרי הקי רויאל הרמנו מנהל המסעדה המקסים ארי ואני צ׳ייסרים לחיי החיים הטובים (ל׳ לא הצטרפה – היא המבוגר האחראי בחבורה ומישהו צריך היה לנהוג חזרה)

ואז הגיעו הקינוחים!

מוס שכבות שוקולד עם אגוזים ושאר דברים משובחים, וקרם ברולה שארי קרמל במקום והפיץ את הריח שלו בכל מקום.

אין ספק שזה היה אחד הערבים המענגים. השילוב של האווירה, המקום, השירות, המוזיקה והכי חשוב – אוכל באמת מצוין, בין הטובים שטעמתי, הפכו את הערב הזה למענג במיוחד. אין ספק שאחזור לשם בהמוניי ואני ממליצה בחום גם לכם.

נועה ביסטרו בר, הצורפים 14, יפו, 03-5184668

Scroll to Top