דף הבית » כל הכתבות » עוד כל מיני » אירועים » מה עושים » לרקוד כאילו אף אחד לא רואה: כל מופעי המחול שתוכלו לראות החודש

לרקוד כאילו אף אחד לא רואה: כל מופעי המחול שתוכלו לראות החודש

מתוך המופע של להקת המחול Malevo (צילום: Jordan Munns)

מילה מהלב

כלום לא יחזור להיות אותו הדבר, לשום דבר גם לא באמת אפשר לקרוא "שגרה", בטח לא עד שכל החטופים יחזרו, אבל… אם אתם עוקבים אחריי, אתם בטח כבר יודעים שמנקודת המבט שלי על החיים – תרבות היא לא סתם בילוי או משהו לעשות בשעות הפנאי, אלא ממש אוויר לנשמה. בטח בימים כאלו. חוץ מזה, שהחיים כידוע חזקים מהכל וזה בדיוק הזמן גם לתמוך בעולם התרבות ששוב ספג וסופג מכה כלכלית כואבת ועכשיו חוזר לאט לאט לפעילות…

** כתבה מתעדכנת, כדאי לחזור ולהתעדכן.

"אם16 – תמונת ניצחון"

איפה ומתי? תיאטרון תמונע, תל אביב – יום שלישי, 3.9 בשעות 19:00 ו-21:00.

פרפורמנס בהשראת "הוא הלך בשדות" של יגאל תומרקין. ב-67' יצר יגאל תומרקין את הפסל "הוא הלך בשדות" כתגובה אירונית לספר הנושא את אותו השם מאת משה שמיר, כשהחייל המתכתי, המפלצתי והגרוטסקי של תומרקין עומד בניגוד לאורי, דמות הצבר הלוחם מספרו של שמיר. בהמשך לתומרקין, היוצר גיבסון בר-אל וקבוצת תיאטרון סמרטוט, בוחנים את תהליך ההתרסקות ההיסטורית של דמות החייל ההרואי והתכנסותה אל תוך תבנית-אדם-לוחם-מכונה. העבודה מקיימת בתוכה מתח היסטורי תרבותי ואידיאולוגי, שמכונן סיבה ותוצאה של החייל העברי האייקוני בדמותם של משה דיין, יצחק רבין, אריאל שרון ועד לימינו אלו של אלאור עזריה. בפעולה בימתית אינטנסיבית ארבעה פרפורמרים יציפו שאלות בדבר המחיר של ההליכה המתמשכת בשדות חרוכים, וייגעו בתפיסות חברתיות-מקומיות המחזקות הלכה למעשה את שליחת הבנים והבנות אל שדות הקטל. 

תיאטרון סמרטוט | כתיבה ובימוי: אבי גיבסון בר-אל| פרפורמנס: אילון פרבר, אליק ניב, איסק צ'וקרון, סהר עזימי.

"perFORMing LOVE"

איפה ומתי? סוזן דלל, תל אביב – יום רביעי, 4.9 בשעה 20:30.

"אין ספק שתקופתנו מעדיפה את הדימוי על פני הדבר, את ההעתק על פני המקור, את הייצוג על פני הממשות, את המראית על פני הישות. אשליה בלבד היא קדושה, האמת חולנית." (לודוויג פוירבך, 1841). יצירתה של רוני חדש, שבה היא מחפשת אחר מניעים אינסטינקטיביים ורגשיים לתנועה על ידי פירוק הגוף לשלל איבריו ומציאת יכולת תנועתית נפרדת בכל איבר ואיבר. ללכת לאיבוד בגבולות המטושטשים שבין אהבה להערצה, כמיהה למיאוס, מכני לאנושי, משוכפל לייחודי, קלישאתי לאמיתי.

כוריאוגרפיה: רוני חדש | רקדנים שותפים ליצירה: רומי להב, גיל עמישי/אחינועם חי , ענבר בוכבינדר, תום ניסים, יענקלה פילצר, שירה בן אוריאל, תמיר גולן ומתאוס מוריירה.

"Living Room"/"החדר"

איפה ומתי? סוזן דלל, תל אביב – יום חמישי, 5.9 בשעה 20:30; יום שישי, 6.9 בשעה 14:00.

זהותם של חפצים מצבים ואנשים הופכת לנזילה והמציאות שניסינו לכתוב בלתי צפויה ומשכתבת את עצמה. ביצירה הזו ממשיכה ענבל פינטו את שיתוף הפעולה היצירתי עם הרקדנית מורן מילר ועם הצ'לנית והזמרת הישראלית מאיה בלזיצמן, שיצרה מוזיקה מקורית לעבודה, ואף הזמינה את הרקדן והכוריאוגרף איתמר סרוסי שחזר מתקופה ממושכת באירופה להשתתף ביצירה.

כוריאוגרפיה: ענבל פינטו | רקדנים-יוצרים: מורן מילר, איתמר סרוסי.

"לא רק ולא קליל"

איפה ומתי? סוזן דלל, תל אביב – יום שישי, 6.9 בשעה 14:00.

מופע חושפני דרך תחנות חייו של האמן המשתקפות בתהליך היצירה: בן למשפחה מרובת ילדים, תלמיד ישיבה בדרום הר חברון, חייל קרבי, ולבסוף רקדן, ביצירה זו ליברמן ממשיך בקו המאפיין את יצירות הסולו שלו- מהביוגרפי אל המיתולוגי ובחזרה. באמצעות הטרנספורמציה של ליברמן דרך שלל זהויות אותן הוא עוטה עליו כתלבושות מתחלפות, ותוך שימוש באמצעי ביטוי מילוליים וחזותיים מגוונים, המופע מייצר דיאלוג טעון לגבי תהליך כינון הזהות של הסובייקט כפעולה פרפורמטיבית.

כוריאוגרפיה וביצוע: דרור ליברמן.

"בּעלוֹת"

"בעלות", להקת הפלמנקו הישראלית (צילום: זיו ברק)

איפה ומתי? סוזן דלל, תל אביב – יום שבת, 7.9 בשעה 21:00.

מופע חדש ומרהיב שחושף את המנעד המגוון שמציעה אמנות הפלמנקו, לא רק כריקוד עשיר במסורת, כי אם כאמנות רלוונטית ועכשווית שמביאה אל הבמה את הרוח הכנענית הנושבת מסיפוריהן של האלות המקומיות, שהיוו חלק משמעותי בפנתאון האלים. המופע מחולק לחמש מערכות במקצבי פלמנקו שונים, שכל אחת מהן מוקדשת לאל/אלה מהמיתולוגיה הכנענית: אשרה, עשתורת, ענת, תנית ובעל.  

להקת הפלמנקו הישראלית | כוריאוגרפיה: מיכל נתן.

"BLUE BALLS"

איפה ומתי? תיאטרון תמונע, תל אביב – יום ראשון, 8.9 בשעה 20:00.

היצירה ממוקמת על התפר שבין קרקס למחול אמנות חזותית. השפה שלה מורכבת מעמלנות, מאמץ פיזי, רגעים שקטים ועבודת צוות, החוברים יחד בניסיון להפיק דימויים פואטיים דרך תנועה של גוף ואובייקטים. זהו פרק שני בטרילוגיה של "מופעי עמל" העוסקים ביחסי הגומלין בין אובייקטים חומריים לגוף האנושי. הטרילוגיה מהווה סוג של רקוויאם לגוף האנושי כפי שאנחנו מכירים אותו היום.

קזויו שיונוירי ודרור ליברמן | כוריאוגרפיה: קזויו שיונירי ודרור ליברמן (Take Down productions) | מבצעים שותפים: גיל צירלין וזיו קוטליצקי.

"שמש אלכסונית"

איפה ומתי? סוזן דלל, תל אביב – יום שלישי, 10.9 בשעה 20:30.

יצירה סוחפת ומהפנטת, עדינה ואלימה, רצינית ומשועשעת, מסע כוריאוגרפי רבגוני ועשיר אל המעמקים האפלים והמוארים של הכמיהה האנושית לשחרור ולגאולה. בעולם של כבלים ומגבלות ארבע נשים עוצמתיות נעות בין חירות לשעבוד. לעתים הן מתקוממות, פעמים אחרות הן מצייתות, אבל תמיד הן נעות ומחפשות אחר התחושה החמקמקה של חופש. על הבמה מתוחים מיתרי חבלים, ובמהלך ההופעה מפרקות הרקדניות את התפאורה ומשתמשות בחבלים. דרך תנועה הן חוקרות מה מגביל את החירות שלנו – מבחוץ ומבפנים.

כוריאוגרפיה: ענבל אושמן | ריקוד: איה דגני, ג'ולי מורה, דנה זכריה, ענבר בוכבינדר | מוזיקה: רביעיות מיתר 8 ו-10 מאת דמיטרי שוסטקוביץ', בביצוע רביעיית כרמל.

"פולחן האביב #2"

איפה ומתי? סוזן דלל, תל אביב – יום שלישי, 10.9 בשעה 20:30; יום רביעי, 11.9 בשעה 20:30.

עבודה לארבעה גברים, בה שבים הכוריאוגרפים יוסי ברג ועודד גרף אל "פולחן האביב" – יצירתו המונומנטלית של איגור סטרוינסקי שנוצרה במקור ערב מלחה"ע ה-1, כדי לבחון אתוסים של פולחן, הקרבה וגבריות בהקשר מקומי ועכשווי. הארבעה מגלמים בגופם מגוון דימויים סותרים מתוך הזיכרון הקולקטיבי ונעים בין ביטויי מיניות סוערת, יצריות ואלימות, לחמלה, רוך ועדנה. העבודה נעה בין עבר לעתיד, ומעלה שאלות אודות הקשר שבין כינון הזהות הגברית, מיניות והערצת המולדת ודרך גוף, טקסט ותנועה, מבקשת להציע פולחן מסוג חדש.

תיאטרון מחול יוסי ברג ועודד גרף | כוריאוגרפיה: יוסי ברג ועודד גרף | רקדנים-יוצרים: אבשלום לטוכה, טל אדלר אריאלי, עודד גרף, יוסי ברג.

"Malevo"

איפה ומתי? בית האופרה, תל אביב – יום חמישי, 12.9 בשעה 20:00; יום שישי, 13.9 בשעה 13:00; יום שבת, 14.9 בשעה 17:00 | תיאטרון ירושלים – יום ראשון, 15.9 בשעה 20:30 | היכל התיאטרון, קריית מוצקין – יום שני, 16.9 בשעה 20:30 | אודיטוריום חיפה – יום שלישי, 17.9 בשעה 20:30 | היכל אמנויות הבמה הרצליה – יום רביעי, 18.9 בשעה 20:30.

להקת הגברים Malevo מארגנטינה מגיעה לישראל עם המופע הווירטואוזי שלה, שמציג את מסורת ה-"Malambo" – ריקוד שמציג את המיומנות והגבריות של הגאוצ'וס (הבוקרים) באזור הפאמפאס. בחזה בולט קדימה, ארוכי שיער וחשופי חזה, כשהם מלווים בתזמורת חיה, מבצעים 16 הרקדנים והמוזיקאים את הריקוד והמוזיקה של הגאוצ'וס (Gauchoes). במופע הם משלבים מסע דרך הגיאוגרפיה וההיסטוריה, ממזגים מקצבים של סחר העבדים הפורטוגזי, פלמנקו שהביאה עמה האימפריה הספרדית וריקוד אירי שהביאה קהילת המהגרים האירית. כל זה לקצב הלמות תופים והבולאדורס, הלאסו של הגאוצ'וס שעשוי ממשקולות מחוברות לרצועות עור.

להקת מחול Malevo | כוריאוגרפיה: מתיאס חיימה.

"אסיר ציון: טייק טו"

איפה ומתי? תיאטרון תמונע, תל אביב – יום חמישי, 12.9 בשעה 20:00. 

פרפורמנס דו-אישי לאזרח ולמדינה וניסיון להתמודדות עם המציאות לאחר "השבת השחורה". 1973 – לי פרלמן, ילד יהודי ממנהטן, נשאב אל תוך המפעל הציוני, שמוביל אותו להגר למדינת ישראל, להתנחל בקיבוץ הראל ובהמשך בתל אביב; 2023 – אחרי 50 שנות אהבה, כולל 40 שנות חיים בארץ, לי מוצא עצמו במשבר. מה הוא אמור לעשות עם הגילוי שאהובתו, הציונות, איך שלא ינסה לעטוף אותה, היא רוצחת סדרתית? זהו ניסיון מחודש להתמודד עם השינוי הגדול שקרה לנו כחברה ואיפה לי ואיפה נדב ואיפה כל אחת ואחד מהקהל בתוך התוהו ובוהו הזה? האם לי יחזור בו מיציאתו מהציונות והאם הוא עדיין מאמין באפשרות לשלום.

תיאטרון תמונע |  מאת ובביצוע: לי פרלמן ונדב בושם | בימוי: נדב בושם.

"SOFI"

איפה ומתי? סוזן דלל, תל אביב – יום שישי, 13.9 בשעה 14:30.

יצירה שנוצרה באזור הדמדומים שבו יש ואין מילים, יש צמא ורגעים מהפנטים של חיבור והכלה. כמו הירח, גם המעגל מתמלא ומתרוקן בכל פעם מחדש והמעגל הזה הוא רפטטיבי. הטבע האנושי אינו משתנה, מציאות מגוחכת של שיגעון גדלות ומיתוסים של גבורה וזיכרון, טקסי קינה ופולחן, אקסטזה ועונג, אש ותימרות עשן.

קבוצת מחול יעל שילר | כוריאוגרפיה: יעל שילר | רקדנים יוצרים: יעל שילר, דיוויד פארקר, איילה מגריל, נאור וולקר, שון זילברשטיין, אנטולי שיינפלד.

"עמית ואיתי נוסעים למרחקים"

איפה ומתי? סוזן דלל, תל אביב – יום שבת, 14.9 בשעה 11:00.

מופע מחול לילדים על הרפתקאות, כלי תחבורה, מסעות, דמיון, חברות ושיתוף פעולה. באמצעות משחק עם נייר ובשילוב תנועה, שירה, טקסט ואוריגמי, מפעילים הילדים את הדמיון ומייצרים עולם ומלואו.  

קונספט ובימוי: רייצ'ל ארדוס | ביצוע: תומר גיאת ואורי לנקינסקי | המלצת גיל: 11-5.

"מקום Makom"

איפה ומתי? סוזן דלל, תל אביב – יום שני, 16.9 בשעה 20:30; יום שלישי, 17.9 בשעה 20:30.

יצירתה של נעה ורטהיים, שבה היא עוסקת נעה ורטהיים במישור הקיומי ובשדה הרוחני ומערבת את הפנים עם החוץ. בין שני אלה היא מרגישה את ההשראה שבתנועה, שם לדבריה נמצא "החיפוש שמבקש לשוב אל המקום שמקרב אותנו אל עצמינו".

להקת מחול ורטיגו | כוריאוגרפיה: נעה ורטהיים | רקדנים יוצרים: מיכה איימוס ,שון אולס, איתי פרי, עדן בן שימול, רות בן דוד, אילן גולובוביץ, שני ליכט, תיאו סאמזווט.

"DARABAR"

איפה ומתי? היכל אמנויות הבמה, הרצליה – יום חמישי, 19.9 בשעה 20:30.

חגיגת פלמנקו בהשתתפות 14  רקדנים, זמרים, גיטריסטים וכלי הקשה. מופע שנוצר כדי לעודד אותנו לזוז ולהרגיש יותר, ונבנה כרצף קטעים כרונולוגי המזמינים אותנו להתחבר לקצב המשתנה והטבעי של הפלמנקו ולתחושות שמעוררות בנו את התשוקה להרגיש טוב יותר.

להקת פלמנקו רמנגאר | כוריאוגרפיה: קרן ואבנר פסח | ריקוד: דגה פדר, קרן פסח, נוי לחמן, קרן שנור, רנד נג'ר, גאיה ליברמן.

"בהקיץ"

איפה ומתי? סוזן דלל, תל אביב – יום חמישי, 19.9 בשעה 20:30; יום שישי, 20.9 בשעה 13:30. 

פנטזיה סוריאליסטית אישית מאת המנהל האמנותי של להקת המחול קמע, הכוריאוגרף תמיר גינץ, המבוצעת על ידי 14 רקדנים ורקדניות וירטואוזים בינלאומיים, נודדת אל רגעי אושר, חזיונות של תשוקות ומאווים בלתי ממומשים, הדי זיכרונות ואהבה. יצירה שנבעה מכמיהה לצאת להרפתקת אסקפיזם, בפקחות מלאה, אל מחוזות של אופטימיות.

להקת מחול קמע | כוריאוגרפיה: תמיר גינץ.

"הולכת על שתיים"

איפה ומתי? סוזן דלל, תל אביב – יום שישי, 20.9 בשעה 14:00; יום שבת, 21.9 בשעה 18:00.

העבודה מגלמת את התמודדות של קופפר בתור יוצרת, כוריאוגרפית ורקדנית, והיא מחפשת בה לאתגר את הלוגיקה הפיזית המוכרת של הגוף כדי להאיר אותו מחדש ולחשוף את יכולותיו הפואטיות. נקודת ההתחלה היא ההבנה הפשוטה: הגוף רוצה לזוז. אבל איך? זהו תהליך אישי וחשוף של למידה, הפנמה ובחירה. העבודה מציעה לחזור למרכיבים הבסיסיים ביותר ומתוך מה שיש, להתחיל לבנות עולמות חדשים. באמצעות שיבושים וחלוקה מחודשת, המצאת מנגנונים לייצור תנועה, מניפולציות ווריאציות, היא מוצאת ואוספת את אוצר המילים, משקפת את תהליך בניית השפה. נקודת ההתחלה היא ההבנה הפשוטה: הגוף רוצה לזוז.

יוצרת ומבצעת: מיקה קופפר.

"מומו"

איפה ומתי? סוזן דלל, תל אביב – יום שני, 23.9 בשעה 19:00; יום שלישי, 24.9 בשעות 19:00 ו-21:00; יום רביעי, 25.9 בשעות 19:00 ו-21:00; יום שישי, 27.9 בשעות 14:00 ו-16:30; יום שבת, 28.9 בשעות 19:00 ו-21:00; יום ראשון, 29.9 בשעות 19:00 ו-21:00.

למומו יש שתי נשמות: האחת כמו שאובה ממעמקי האדמה, נשמה שמקפלת בתוכה ארכיטיפים ומיתוסים של גבריות מלוכדת וגולמית, והאחרת מצויה בחיפוש תמידי אחר די-אן-אי אישי ומובחן; האחת פועלת כמעין כוח כבידה עצמאי שאינו תלוי בדבר, והאחרת מורכבת מגופים שנעים סביב אותו כוח – מתרחקים ממנו, נמשכים אליו, מפנים מקום לרכּות הכרחית ולפורקן. עם פסקול שמורכב ברובו מהאלבום Landfall של לורי אנדרסון ושל Kronos Quartet, מהרכבי המוזיקה הקלאסית החדשה המובילים בעולם, נפרס על הבמה פסיון משותף שבליבו מעגליות של יופי ועצב עמוק. ויתור הופך להתמסרות לחיפוש אחר סדק, ומעידות בקוד התנועתי מתגלות כחומר חופשי, משחקי ונוגע.  

להקת מחול בת שבע | כוריאוגרפיה: אוהד נהרין | יוצרים שותפים: רקדני הלהקה ואריאל כהן.

"TOD"

איפה ומתי? תיאטרון תמונע, תל אביב – יום שלישי, 24.9 בשעה 20:00. 

בהתקרבות לסוף החיים מתעוררת תשוקה לחיים עצמם, כמיהה לחיות ברגע. יצירת מחול חופשיה מהגדרה, שעושה פעולות המנכיחות חיות: הצורך הבלתי ניתן לדחייה להתממש בהווה בהתאם לחזיוננו על העתיד, לדעת שאם עכשיו זה הזמן למות אנחנו חופשיים ללכת, להשתחרר מהצורך להסביר למה ואיך, להתרכז בהוויה עצמה.

ענת עוז | כוריאוגרפיה: ענת עוז | ריקוד: מאיה כהנוב, ג׳זי כהן, נוגה כהן, מילה לוי, לריסה פיצ׳ר, אמליה שטרן.

"דברים ראשונים"

איפה ומתי? סוזן דלל, תל אביב – יום שלישי, 24.9 בשעה 20:30.

דמיינו עולם שבו אין עוד מרחק בין 'זה' לבין הידיעה שלנו את 'זה'. כיצד אם כך נדבר על 'זה', נבין את 'זה'? יתכן שנותר

לנו להיות מרוכזים לחלוטין בפעולת הכוונון הפנימי של עצמנו, כפי שמכוונים מנגנון מורכב ועדין כדי להשיג דיוק מרבי. עבודה המורכבת משלושה (וקצת) פרקים. כל פרק הוא קריאה מינימליסטית של האדם את העולם – בממד הפיזי, הרגשי, הלשוני, החזותי והפואטי. כל פרק מתמקד ובוחן תהליכים המתרחשים בגוף ובמחשבה, רעיון ופעולה, חומר וצורה, ציווי ובקשה, כלום ושום דבר. כל פרק חושב דבר אחד ומגלה ריבוי באחדות. צעד ועוד צעד, ניסיון אישי לגעת באנושי. מלכודת ידועה מראש וגלויה לעין.

כוריאוגרפיה: מיכאל גטמן | ביצוע: אריאל גלברט.

"השחף – סיפור בלט"

איפה ומתי? בית האופרה, תל אביב – יום רביעי, 25.9 בשעה 20:00; יום חמישי, 26.9 בשעה 20:00; יום שישי, 27.9 בשעה 13:00; יום שבת, 28.9 בשעה 18:00; יום ראשון, 29.9 בשעה 20:00; יום שני, 30.9 בשעה 18:00.

להקת המחול מסנט פטרסבורג, חוזרת לישראל עם יצירה בהשפעת יצירת המופת של המחזאי אנטון צ'כוב: "השחף". ביצירתו החדשה לוקח אייפמן את הקהל להציץ אל מאחורי הקלעים של עולם הבלט. לעבודה הקשה, לאהבות, לקנאות, לתשוקה… הצצה לעולם בו פרשיות אהבה נארגות בתהליך היצירה. דרמות אישיות נכרכות ביסודות המסתוריים של עבודתם של האומנים. העלילה נעה בין האחוזה הכפרית לחדר החזרות, שבו טרפלב – יוצר ניסיוני חדור תשוקה לגלות צורות חדשות של מחול, מתעמת עם טריגורין – כוריאוגרף מצליח שיוצר גרסה משלו לאגם הברבורים, וזארכניה – רקדנית צעירה ומוכשרת, מתחרה בארקדינה – רקדנית וותיקה ושתלטנית.

להקת בלט אייפמן | כוריאוגרפיה: בוריס אייפמן (על פי "השחף" מאת אנטון צ'כוב).

"A DANCE PIECE"

איפה ומתי? סוזן דלל, תל אביב – יום חמישי, 26.9 בשעה 20:00.  

"האהבה הראשונה שלי לא הייתה לאדם אלה למחול. היחסים בינינו ארוכים עם המון עליות וירידות. ביצירה הזאת אני בוחנת אם האהבה עדיין חיה ואיך היא מרגישה היום" (אורי לנקינסקי).

כוריאוגרפיה וריקוד: אורי לנקינסקי.

"שמשי"

איפה ומתי? תיאטרון תמונע, תל אביב – יום חמישי, 26.9 בשעה 20:00; יום שישי, 27.9 בשעה 12:30.

יצירתה החדשה של רנה שינפלד, שבה היא משתמשת בדימויים, בטקסטים ובחפצים בימתיים וצבעוניים שנועדו לרומם את הרוח. לצידם, חפצים יומיומיים פשוטים לכאורה: תיק, מטריות קשת ומשקפי שמש, שמקבלים משמעות עמוקה ורחבה יותר על הבמה. אחד הקטעים בריקוד הוא קטע "קינה" המתייחס למלחמה הנוכחית בישראל, ונוצר בהשראת הסולו הידוע שיצרה מרתה גרהם כמחווה לסבל האימהי בזמן מלחמת ספרד.

להקת מחול רנה שינפלד | כוריאוגרפיה: רנה שינפלד | ריקוד: רנה שינפלד, ג'ואנה עופר, אילה יעקב, לנה ריקנר, דניז קליין, דורית כוכבי.

"TATRY"

איפה ומתי? סוזן דלל, תל אביב – יום שני, 30.9 בשעה 20:30.

אלבום ויזואלי למוזיקה של הנריק גורצקי ולשמונה רקדנים, המוקדש לאפשרות החופש הכמוסה באובססיה הקולקטיבית לסדר ושכפול. זוהי הצעה לאלטרנטיבה למציאות הכפייתית השולטת בחיינו ומותירה אותנו הלומי-הווה, מתפלאים ולא מבינים, הצעה לנוע ביחד באופן בו המתח בין היסטוריה האוטופיה יכולים להפוך לריקוד.

להקת מחול פרסקו | כוריאוגרפיה: מור שני בשיתוף רקדני הלהקה.

Scroll to Top