Refresh your food

דגני בוקר ללא גלוטן של Refresh

כמו שאתם כבר בטח יודעים, אני אוהבת "להבריא" את האוכל שלנו, גם אם זה בצעדים קטנטנים ואלי בעיקר בצעדים קטנטנים, כדי לא ליצור כאן (בעיקר אצל עומר שלי) אנטי וחוץ מזה שבאופן כללי אני מאמינה בעליות מתונות לאורך זמן… אז רגע לפני פסח וההתחדשות האביבית – הנה כמה מוצרים חדשים, בריאים יותר וטעימים לא פחות!

דגני הבוקר של Refresh – מותג חדש של מוצרים ללא גלוטן!

על Refresh אכתוב לכם בהרחבה בקרוב (גילוי נאות – אחד מהבעלים הוא דוד שלי), אבל כאן אני רוצה להמליץ לכם בחום על דגני הבוקר במילוי קרם שוקולד/נוגט שעשויים מקמח אורז ומקמח תירס וכן – ללא גלוטן!

הדגנים פריכים, המילוי עשיר ואם לא הייתם יודעים – אין סיכוי שהייתם מנחשים שזה ללא גלוטן – עשיתי לעומר טעימה עיוורת והוא לא זיהה. אין בהם חומצות שומן טראנס, צבעי מאכל, לקטוז וכולסטרול והמחיר שלהם הוא 17.90 ש"ח ל-375 גרם (זול משמעותית בהשוואה ל"כריות" למשל). בריא, ללא גלוטן, טעים ומוזל. גאווה 🙂

קמח אמר מלא 100% של 'הטחנות הגדולות של א"י'

כבר המלצתי כאן לא פעם על הקמחים של החברה הזו ולא בכדי – כל אלו שניסיתי עד היום היו מוצלחים מאוד מאוד. לאחרונה השיקה החברה סדרה שלמה של קמחים "עתיקים" – קמח אמר, קמח אינקורן וקמח קמוט. מדובר בקמחים שנטחנים מסוגי חיטה עתיקה, בעלת מבנה גנטי שונה ובריא בהרבה (גם האפייה איתם קצת שונה ולכן כדאי לעקוב אחרי ההוראות שיש על האריזות).

אני ניסיתי את קמח האמר 100% (אמר מוכר גם כ"פארו" או כ"כוסמין איטלקי") – הוא עשיר בויטמין B3, מינרלים, חלבונים וסיבים תזונתיים ויש לו טעם קצת מתקתק. אפיתי איתו עוגות שמרים, שיצאו מעולה גם בטעם וגם באווריריות. התוצאה לפניכם:

עוגות שמרים מקמח מלא

חטיפי אורז וחיטה מלאה של 'חלי ממן'

סדרת חטיפים חדשה לנשנוש, כשכל שקית מכילה 27 גר', כ-100 קלוריות ופחות מ-2% שומן. בסדרה יש שני טעמים – שמנת ובצל וברביקיו. אני טעמתי את חטיפי השמנת ובצל, שלטעמי היו מתובלים היטב, אבל קצת קשים/יבשים מידי…

משקאות בריאות בכבישה קרה של 'גליסיה'

לקראת פסח השיקה החברה טעמים חדשים בבקבוקי זכוכית של 1 ליטר (כשר לפסח בהכשר הבד"צ) – תפוח וגזר, תפוח ודובדבנים ותפוח צלול.

היתרון הבריאותי הגדול ביותר של המשקאות האלה הוא בתהליך הייצור שלו ובעיקר בתהליך הסחיטה בטכנולוגית כבישה קרה, שמשמרת את המינרלים והוויטמינים הטבעיים. אנחנו טעמנו את מיץ התפוחים ואת מיץ התפוח-גזר ואהבנו מאוד, למרות שאנחנו בד"כ לא שותים מיצים. מאוד טעים!

תערובות הקפה החדשות של Nespresso

זה אולי לא יותר בריא, אבל קפה זה החיים והקפה של נספרסו הוא ללא ספק הדובדבן שעל הקצפת (אני מכורה!). התערובות החדשות שיצאו לא מזמן במהדורה מוגבלת הגיעו היישר מארצות המקור – אתיופיה (תערובת ערביקה) ואוגנדה (תערובת רובוסטה).

הטעמים חזקים, הריח מאלף וסיפורי המיתוס שמאחורי הופכים את הקפה לחוויה של ממש – בדיוק כמו שצריך!

איך אתם מרפרשים את היום שלכם?

Scroll to Top